Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya'da Yangın Son Dakika : Son Dakika Gundem Konya Da Can Kayiplarina Neden Olan 2 Yangin Da Elektrik Kaynakliymis Son Dakika Haberleri, Hareket partisi (mhp) konya milletvekili esin kara ise, bayramın dördüncü gününde konya olarak böyle üzücü bir haber almaktan son derece mutsuzuz.

Konya'da Yangın Son Dakika : Son Dakika Gundem Konya Da Can Kayiplarina Neden Olan 2 Yangin Da Elektrik Kaynakliymis Son Dakika Haberleri, Hareket partisi (mhp) konya milletvekili esin kara ise, bayramın dördüncü gününde konya olarak böyle üzücü bir haber almaktan son derece mutsuzuz.. Konya'da bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Kayseri, adana ve hatay'da da yangın çıktı. 4 ölükonya'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!

Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Haberler gündem haberleri son dakika: Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!

Son Dakika Konya Da Feci Yangin 3 Cocuk Hayatini Kaybetti Guncel Haberler Milliyet
Son Dakika Konya Da Feci Yangin 3 Cocuk Hayatini Kaybetti Guncel Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Konya son dakika haberleri : › konya son dakika haberleri. Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. 24.06.2021 24 haz 16:45 son dakika: Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Haberler gündem haberleri son dakika:

Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında.

Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü. › konya son dakika haberleri. Konya'da bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangın kısa süre içerisinde çevrede bulunan iş yerlerine sıçradı. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı. Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Haberler gündem haberleri son dakika.

Konya'da apartman dairesi alev alev yandı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Havai fişek yangına sebep oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı.

Guncelleme Konya Da Feci Yangin 1olu 1 Agir Yarali
Guncelleme Konya Da Feci Yangin 1olu 1 Agir Yarali from d.pusulahaber.com.tr
Haberler gündem haberleri son dakika: Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları. Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı.

Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı.

Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Konya yangın son dakika ile ilgili 1 haber listeleniyor. Konya'da bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı. Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Haberler gündem haberleri son dakika. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı.

Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. 24.06.2021 24 haz 16:45 son dakika: Konya son dakika haberleri : Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu.

Kj Mt5wnkbnxnm
Kj Mt5wnkbnxnm from pbs.twimg.com
Haberler gündem haberleri son dakika. 24.06.2021 24 haz 16:45 son dakika: Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Kayseri, adana ve hatay'da da yangın çıktı. Havai fişek yangına sebep oldu.

Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Konya'da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Konya son dakika haberleri : .haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor.

27102019 07:19 | son güncelleme: konya'da son dakika. Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.